Sonkatöltelék
Sonkát daráljuk, őrölt borssal, petrezselyemzölddel fűszerezzük, sóval ízesítjük majd tojássárgáját adunk hozzá és egyneműsítjük. Mintájára készülhet szalámis, velős és kolbász töltelék. ( együtt sütjük a tésztával )
Májkrém
Kenőmájasból vagy májkrémből készítjük, vajjal kihabosítjuk, ízesítjük sóval, mustárral, brandyvel, fűszerezzük őrölt borssal, finomra vágott petrezselyemzölddel és metélő hagymával vagy snidlingel. ( kisütés után töltjük be )
Gombakrém
A gombát reszeljük majd kevés hagymás zsiradékban lepirítjuk az az szotírozzuk. Ízesítjük sóval, majd fűszerezzük őrölt borssal és finomra vágott petrezselyemzölddel. Lehűtjük majd sajtkrémmel habosra keverjük.
Sonkakrém
Sonkát ledaráljuk, kevés hagymás zsíron szotírozzuk, ízesítjük sóval, fűszerezzük őrölt borssal és finomra vágott petrezselyemzölddel, majd kihűlt sajtkrémmel elkeverjük.
|